Wat vond u van onze lezing/workshop? Heeft u er iets aan gehad? Wij horen graag van u. Ook kritische opmerkingen zijn welkom.

Reviews:

Beste Karen en Stefan,
Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie geweldige verhaal tijdens onz Eduwiek conferentie. Ik heb vele reacties van docenten van het Roelof van Echten College gehad op de manier waarop jullie de zaal autisme van binnenuit hebben laten beleven. Behalve professionals uit het cluster 2, 3 en 4, zaten er docenten VO van praktijkonderwijs tot VWO. Een levendig verhaal, met humor gebracht. Veel herkenning om me heen, maar ook eye openers.
Na de lezing hebben jullie een workshop verzorgd en onderwijs- en begleidingsmateriaal laten zien. Geweldig. We hebben dingen besteld, die we gaan gebruiken, super!
Bedankt en tot ziens,
Hans van Leussen, ambulant begeleider Renn4 Sensor.   

 

Beste Karen en Stefan,

Jullie hebben voor onze derde jaars PABO Hogeschool Utrecht in Amersfoort een enorm inspirerende voorlichting gegeven over autisme. Het heeft ons inzicht gegeven in de "theory of the autistic mind", oftewel hoe een autist in een bepaalde situatie denkt t.o.v. hoe we zelf denken. Dit heeft ons goede handvatten gegeven waar we in ons onderwijs meer op moeten inspelen en wat we moeten faciliteren, zodat niet alleen autisten, maar ook andere kinderen met bepaalde structuurbehoeftes goed tot leren kunnen komen.
Hartelijk dank!

Sonja van Aart- docent Onderwijskunde en Pedagogiek
 

Feedback